Afhaalautomaten – Major Apotheken – Mijdrecht

Major Apotheken

In onze apotheken werken de beste farmaceutische experts. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat ieder op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Daarom krijgt u in onze apotheken altijd een persoonlijk advies over medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.

Wij staan graag voor u klaar!

Afhaalautomaten

U kunt uw medicijnen ook ophalen buiten onze openingstijden. Dit kan zonder bijkomende kosten bij de Medicijn Afhaalautomaten in de Jumbo in Wilnis (dagelijks tijdens openingstijden) of bij apotheek De Ronde Venen in Mijdrecht (24/7), Wilnis-Dorp Medisch Centrum (24/7) en Zuiderwaard Medisch Centrum (24/7). De afhaalautomaat wordt dagelijks gevuld met bestelde medicijnen. Klanten die zich aangemeld hebben voor deze service ontvangen een SMS of mail dat hun  bestelling klaarstaat in de Medicijn Afhaalautomaat en de daarbij behorende unieke code. Door deze code in te toetsen samen met de geboortedag en maand opent een deurtje van de afhaalautomaat en kunt u de bestelling er uithalen.

Wilt u ook gebruik maken van deze service? Klik hier voor het inschrijfformulier. Download het ingevulde formulier en stuur het per e-mail naar info@majorapotheken.nl.