Afhaal Automaten – Major Apotheken – Mijdrecht

Major Apotheken

In onze apotheken werken de beste farmaceutische experts. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat ieder op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Daarom krijgt u in onze apotheken altijd een persoonlijk advies over medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.

Wij staan graag voor u klaar!

Afhaal Automaten

U kunt uw medicijnen ook ophalen buiten onze openingstijden. Dit kan bij onze Medicijn Afhaalautomaten.

In totaal zijn er vier Afhaal Automaten geplaatst. Hiervan staan er twee bij apotheek De Ronde Venen in Mijdrecht aan de Hoofdweg (24/7), één bij apotheek Mijdrecht aan de Hofland (24/7) en één bij  de Jumbo in Wilnis (tijdens openingstijden). 

De Afhaal Automaten worden  meerdere malen per dag gevuld met bestelde medicijnen.

Klanten die zich aangemeld hebben voor deze service ontvangen een SMS of e-mail dat hun  bestelling klaarstaat in de Afhaal Automaat met daarbij een  unieke code. Door deze code in te toetsen samen met de geboortedag en maand opent een deurtje van de Afhaal Automaat en kunt u de bestelling er uithalen.

Let op !! Bij de Afhaal Automaten van apotheek De Ronde Venen wordt extra aangegeven of u in automaat nummer 1 of automaat nummer 2 het pakje eruit kunt halen.

Wilt u ook gebruik maken van deze Service?  Vul het inschrijfformulier  Afhaal Automaat online in en stuur het na downloaden per e-mail naar info@majorapotheken.nl