Medicijnrol – Major Apotheken – Mijdrecht

Major Apotheken

In onze apotheken werken de beste farmaceutische experts. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat ieder op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Daarom krijgt u in onze apotheken altijd een persoonlijk advies over medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.

Wij staan graag voor u klaar!

Medicijnrol

Voor een goede werking van geneesmiddelen is het belangrijk dat deze op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid ingenomen worden. De Medicijnrol helpt bij de juiste inname.

De rol bestaat uit een strip van plastic zakjes. In elk zakje bevinden zich precies die medicijnen die op hetzelfde moment ingenomen dienen te worden. Op het zakje is vermeld wanneer dat is.

Ieder zakje bevat medicijnen per dag en tijdstip. U hoeft niet langer te onthouden wanneer welk geneesmiddel in welke hoeveelheid ingenomen dient te worden. Het zakje openen op het tijdstip dat erop staat is voldoende.

Ook kan er met de Medicijnrol gemakkelijk gecontroleerd worden of alle medicijnen zijn gebruikt.

De Medicijnrol wordt geleverd voor twee weken in een kartonnen verpakking. Welke medicijnen er precies in een rol zitten, wordt bepaald door het recept dat de arts voorgeschreven heeft.

Alle rollen zijn persoonlijk en op maat gemaakt.

Voor meer gebruiksgemak kunt u zelf een bijpassende dispenser bij uw Apotheek kopen (24,95€) om de rol in op te bergen.

Meer informatie klik op Medicijnrol dispenser

Wij leveren aan de thuiszorg standaard toedienlijsten om af te tekenen wanneer de medicijnen zijn toegediend.

Thuiszorgorganisaties Careyn en Steun en Toeverlaat gebruiken dezelfde lijsten in digitale versie.